eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Podívejte, co si Čech dovolil proti United za parádu!

Autor:
Datum: 1. 10. 2014

Petr Čech letos nechytá a jeho odchod začíná být čím dál tím jasnější záležitostí, přestože vloni podával opravdu vynikající výkony. Nejlepší gólman Premier League za minulou sezónu by si jednoznačně zasloužil chytat pravidelně a ne pouze v domácích pohárech. Je jasné, že pokud vyhlásí do světa, že je připraven Chelsea opustit, tak se nějaký vážný zájemce dozajista najde.

Vždyť vloni chytal v takové formě, že si proti Manchesteru United dovolil neuvěřitelnou parádu. Hráči United obránce Chelsea dobře napadali a Gary Cahill musel volit pod tlakem nahrávku zpět na Petra Čecha. U něho byl ale velice rychle napadat Javier Hernández, a tak si Petr Čech dovolil na brankové čáře riskantní kličku, obelstil mexického reprezentanta a v klidu rozehrál, čímž si samozřejmě vysloužil obrovský potlesk od svých fanoušků a vychytal výhru Cheslea 3:1.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/PetrCech)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace