eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Zachytá si Čech večer svůj první letošní zápas za Blues?

Autor:
Datum: 17. 9. 2014

Petr Čech si od začátku sezóny zvyká na pro něho zcela nevídanou situaci, a to sedět na Stamford Bridge na lavičce. Podeseti letech ho o jeho místo připravil Belgičan Courtois, a přestože zatím dostává hodně gólů, tak to týmu šlape, prozatím vévodí celé Premier League, dnes vstoupí také do Ligy mistrů.

Liga mistrů Čechovi naskýtá možnost, že by se mohl dostat v této sezóně poprvé mezi tyče. Když totiž Mourinho vzal po mnoha letech post brankářské jedničky v Realu Madrid Casillasovi, nechal ho chytat alespoň v pohárech. Udělá něco podobného i v Chelsea, nebo uvidíme i dnes Petra Čecha na lavičce?

To je opravdu velmi složitá otázka, zvlášť, když Mourinho je známý svojí nepředvídatelností, navíc po včerejším laškování s novináři není opravdu vůbec nic jistého. „Každý zápas bude pro Petra dobrý. Nebuďte překvapení, když Čech nastoupí v Lize mistrů nebo o víkendu v Premier League. Stejně tak nebuďte překvapení, když bude Courtois příští týden chytat Ligový pohár,“ přesně tato slova včera vypadla z úst portugalského stratéga.

Není tedy vůbec jasné, co přesně máme večer očekávat. Šance pro Čecha, že si konečně zachytá i jinde, než v české reprezentaci stále žije. Pokud by se ale ani dnes večer Petr Čech do branky Blues nedostal, jeho situace by začínala být opravdu vážná. Jak to všechno dopadne se dozvíme už dnes večer v úvodním zápase Ligy mistrů skupiny G mezi Chelsea a Schalke 04.

-Michael Chvoj-
(foto: petr-cech.cz)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace