eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Po pravdě? Čech dohraje v Chelsea maximálně aktuální sezónu! Proč?

Autor:
Datum: 11. 9. 2014

Současná Chelsea má v klubu naprosto kuriózní situaci, jen si vezměte, že jejich brankářské duo tvoří hned dva brankáři z nejlepší světové pětky. Pro klub je to sice velmi komfortní záležitost, protože se nemusí bát, že by se snad jeden brankář zranil, nebo by mu velmi klesla forma, protože mají adekvátní náhradu, z pohledu těchto gólmanů to ale nemusí být nic příjemného.

Ano Petr Čech je sice v začátku sezóny plný optimismu, ale záleží, jak dlouho mu to vydrží. Přece jen je česká reprezentační jednička stále ve výborných letech a ještě několik let na té nejvyšší úrovni vydrží. Proto by byla z jeho pohledu určitě veliká škoda, aby nechytal buďto vůbec, nebo pouze pohárová utkání, jak to praktikoval Mourinho v Realu Madrid s Casillasem a Lópezem.

Je jen otázkou času, kdy si to Petr Čech uvědomí a bude chtít odejít. Vždyť Courtois dnes podepsal na Stamford Bridge novou smlouvu o dalších 5 let. Muselo by se tedy stát něco velice neočekávaného, aby Čech opět získal svoji pozici klubové jedničky, o kterou před začátkem sezóny po deseti letech přišel.

Stačilo by, aby Čech prohlásil, že chce z Chelsea odejít a byla by jen otázka času, kdy by se vytasil nějaký z evropských velkoklubů s nějakou nabídkou. Po brankáři s takovou kvalitou by určitě hned někdo sáhl, je tedy velice pravděpodobné, že buď už nyní v zimě, nebo nejpozději po konci sezóny Petr Čech Chelsea opustí.

-Michael Chvoj-
(foto: petr-cech.cz)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace