eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Fanoušek United si na Twitteru dobíral Čecha! Ten mu vrátil tvrdý úder

Autor:
Datum: 27. 8. 2014

Česká reprezentační jednička Petr Čech přišla po 10 letech, během kterých se stal na Stamford Bridge i celé Premier League obrovskou legendou, o své místo klubové jedničky. To mu vyfoukl belgický supertalent Thibault Courtois, který už Chelsea dovedl ke dvěma ligovým výhrám s jedním inkasovaným gólem.

Čech ale neztrácí optimismus ani po této ne příliš příjemné události, a když se v tom všem do něho navážel na twitterovém účtu rýpavý fanoušek Manchesteru United, jenž se Čecha ptal na sociální síti, jak se daří jeho kamarádovi Courtoisovi v bráně Chelsea, tak zkušený gólman s naprostým nadhledem odpověděl: „Mnohem lépe než týmu, kterému fandíš.“

Pro fanouška United to byla rovněž krutá odpověď, protože jeho klub má za sebou nejhorší sezónu za velkou řadu let a ani do té letošní nevstoupili příliš dobře, třešinkou na dortu byla vysoká porážka v ligovém poháru s třetiligovým týmem 4:0.

Fanoušek rudých ďáblů ještě reagoval, že Čechova odpověď zabolela. Petr mu na to ale opověděl: „Myslel jsem, že rád vtipkuješ,“ čímž jasně ukázal, že i přesto, co se mu v Chelsea přihodilo je jednoznačně nad věcí. Nad celou situací se povznesl i britský list Daily Mirror, který napsal, že prostě není dobré Petra Čecha testovat na Twitteru.

-Michael Chvoj-
(foto: youtube.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace