eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Mourinho už má o brankářské jedničce jasno! Kdo má jaké šance?

Autor:
Datum: 13. 8. 2014

Portugalský kontroverzní stratég José Mourinho už se rozhodl, kdo bude gólmanskou jedničkou Chelsea v nadcházející sezóně. Oba brankáři ukázali během letní přípravy své kvality, talentovaný Belgičan Thibault Courtois měl méně šancí se ukázat, kvůli účasti na Mistroství světa, ovšem v poslední generálce londýnského klubu před novou sezónou odchytal celé utkání a anglická média ho proto favorizují.

Podle serveru listu Daily Mail tedy Petr Čech usedne v nedělním prvním mistrovském utkání proti Burnley pouze na lavičku. Poukazuje se totiž na to, že ani při působení Mourinha v Realu Madrid, neváhal posadit na lavičku dlouhodobou ikonu Bílého baletu Ikera Casillase. Navíc Mourinho sám prohlásil, že pokud Courtois bude lepší, nebude mít problém posadit ani Čecha.

Mourinho ovšem zůstává v klidu a generálku s Realem Sociedad, kde Courtois odchytal celé utkání, příliš nezveličuje a říká, že tento zápas nic neznamená. Belgičan chytal kvůli tomu, že byl před tím zraněný a nějaké zápasy musel vynechat. Proto je stále tajemstvím, kdo bude novou jedničkou. Tu Mourinho oznámí až v neděli před zápasem.

-Michael Chvoj-
(foto: chelseafc.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace