eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Gólmanská jednička Chelsea stále není jistá. Čech ale žádný odchod neplánuje!

Autor:
Datum: 30. 7. 2014

Otázek okolo brankářské jedničky v londýnské Chelsea je v poslední době neuvěřitelně mnoho. Bude jedničkou Čech, nebo Courtois? Pokud Courtois, tak opustí Čech Londýn? A mnoho dalších. Ať to bude jakkoliv, tak česká reprezentační jednička mezi tyčemi má jasno! Petr Čech nemá v žádném případě v úmyslu z Chelsea odejít.

Čechovi stojí v cestě jeden z nejtalentovanějších brankářů na světě. Belgický reprezentant Thibault Courtois se během tříletého hostování vypracoval v naprosto excelentního gólmana té nejlepší světové úrovně a poté, co si ho Mourinho stáhl do Chelsea, budeme svědky největšího brankářského souboje na světě. Žádný jiný tým totiž nemá tak vyrovnanou gólmanskou dvojici, jako právě Blues.

Čech nevnímá Courtoise pouze jako konkurenci, která mu může vyfouknout jeho dlouhodobou pozici, kterou si na Stamford Bridge vybudoval, ale zároveň jako motivaci, jenž mu pomůže ještě více se zlepšovat a bojovat o svoje místo. Podle slov Petra Čecha se nemůže stát vůbec nic, co by zapříčinilo jeho odchod z londýnského klubu.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/PetrCechofficial)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace