eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Čech doléčil zranění a už naplno trénuje! Jací soupeři ho v nejbližších dnech prověří?

Autor:
Datum: 23. 7. 2014

Dobrá zpráva pro všechny fanoušky reprezentační jedničky Petra Čecha! Ten hlásí návrat mezi tyče a čeká ho trénink s plnou zátěží. Samotná dlouholetá opora londýnského klubu si léčbu velice pochvaluje. Nejen, že s rekonvalescencí skončil dříve, než se původně plánovalo, ale cítí se rovněž stoprocentně fit. Ruka ho už vůbec nebolí, ani ho nelimituje, při jeho zákrocích. Zkrátka jakoby se ani nezranil.

Z jeho pohledu je brzké uzdravení velmi dobré také proto, že se stihne v přípravě ukázat a pokusit se udržet pozici týmové golmanské jedničky. Do tréninku dokonce nastoupil dříve než jeho hlavní protějšek Thibault Courtois. Ten se kvůli mistrovství světa, kde reprezentoval Belgii, zapojí do přípravy Blues o něco později.

Petr Čech tak bude moci vynikat v nadcházejících přátelských utkáních. Dnes už si dokonce odchytal svůj první přátelák proti prvoligovému rakouskému Wolfsbergeru, jenž skončil remízou 1:1. V následujících dnech Chelsea čekají zápasy proti Olimpiji Lublaň, nizozemskému Vitesse, kde hostuje hned několik svěřenců Josého Mourinha a poté ještě s Werder Brémy.

-Michael Chvoj-
(foto: chelseafc.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace