eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Petr Čech se podruhé v kariéře dostal do jedenáctky sezóny Premier League

Autor:
Datum: 7. 5. 2014

Česká reprezentační gólmanská jednička hájící barvy londýnské Chelsea se může radovat z jednoho individuálního ocenění. Nedávno byl vybrán do nejlepší jedenáctky Premier League, tu každým rokem volí zástupci hráčské asociace. Petr Čech se tam dostal díky svým fantastickým výkonům, které během celé sezóny v drese Blues předváděl.

V Premier League se sice občas valí kritika, vždy po zápase, kde Petrův výkon není moc přesvědčiví, ale v závěru sezóny byly jeho skvělé výkony patřičně oceněny a jednoznačně tak převýšili ty méně světlé momenty.

Petr Čech se dostal do nejlepší jedenáctky teprve podruhé v kariéře. Poprvé se tam dostal hned v jeho první sezóně v Anglii v roce 2005. Opět se tam tedy dostal po devíti letech, čímž jasně ukázal, že jeho výkonnost je po celou dobu fantastická.

„Ocenění od kolegů-hráčů vždycky potěší, takže si vážím toho, že mě vybrali do nejlepší jedenáctky. Konkurence v Premier League je obrovská,“ pronesl Čech na svoje zvolení. Mimo něho se v této jedenáctce objevili i jeho týmový kolegové stoper Gary Cahill a záložník Eden Hazard, který byl zároveň zvolen nejlepším mladým hráčem Premier League.

-Michael Chvoj-
(foto: petr-cech.cz)

 

Reklama


Komentáře


One Comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace