eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Čech na dnešní zápas údajně připraven! Další Mourinhův tah, nebo zázračné uzdravení?

Autor:
Datum: 30. 4. 2014

Je to přibližně týden, co si Petr Čech přivodil zranění v úvodním semifinálovém klání Ligy mistrů mezi Chelsea a Atléticem. Měl to být souboj dvou gólmanů, kteří budou v příštím ročníku usilovat o post brankářské jedničky Chelsea. Čech ovšem přibližně po čtvrthodině hry ze zápasu odstoupil kvůli zranění, konkrétně vykloubenému ramenu.

Český reprezentant měl být do konce sezóny mimo hru, později se ale začalo spekulovat, že ho kluboví lékaři dají dohromady už na případné finále a teď? Teď už je možný dokonce dnešní návrat na trávník. Petr Čech včera s úsměvem na tváři přišel na trénink londýnského celku a na otázku novinářů, zda je připraven dnes večer chytat odpověděl jen: “samozřejmě”.

Mourinho přitom na tiskové konferenci řekl, že v takto důležitém zápase musí nastoupit pouze hráč, který je na 100% připraven, což je jasné, že Čech není. Proto se tedy naskýtá otázka, zda se jedná o další Mourinhův taktický počin, nebo jde o zázračné uzdravení českého gólmana. Podle přítomného novináře na včerejším tréninku se Petr sice zúčastnil, ale bylo zcela poznat, že ruku má limitovanou zraněním.

-Michael Chvoj-
(foto: youtube.com)

 

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace