eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Čechova vzpomínka na Atlético? Čtyřgólový výprask!

Autor:
Datum: 22. 4. 2014

Zatímco v Premier League se šance Chelsea na zisk mistrovského titulu vzdálily, tak v Lize mistrů mají vše hráči Blues ve svých rukách. Cesta do finále vede pro svěřence kouče Josého Mourinha  přes Atlético Madrid, které má v letošní sezoně famózní formu a kosí jednoho soupeře za druhým.

Chelsea_logoNení se tedy čemu divit, že se po semifinálovém losu v řadách Chelsea moc optimistických tváří nenašlo. Navíc poslední vzájemné měření sil dopadlo pro londýnský velkoklub poměrně jasným fiaskem.

létě 2012 nastoupila Chelsea jako úřadující vítěz Ligy mistrů v evropském Superpoháru proti Atlétiku, které triumfovalo v Evropské lize. Kdo ale čekal dramatickou bitvu do posledních minuty, musel být zklamán. Atlético v Monaku nasázelo do branky Petra Čecha čtyři góly a bylo vymalováno. Gary Cahill jen zmírnil porážku 1:4.

„Pro každého z nás to není zrovna příjemná vzpomínka. My měli za celý zápas jedinou střelu na bránu a z ní jsme dali gól, oni snad deset šancí. Smetli nás rozdílem třídy a doufám, že se z toho poučíme,“ vzpomíná Čech, kterého hned třikrát překonal kanonýr Radamel Falcao.

Chelsea se s Atlétikem utkala také v základní skupině Ligy mistrů 2009/2010. Doma jsme vyhráli 4:0, ale soupeř měl za stavu 0:0 hodně šancí. Hlavně Forlán a Agüero. My šance proměňovali, oni ne. U nich jsme hráli 2:2. Ale to tam ještě netrénoval Simeone. Od doby, kdy Atlético převzal, se jejich hra rapidně zlepšila,“ uvedl Čech.

-pha-
zdroj foto: petr-cech.cz


NEPŘEHLÉDNĚTE:

Tak tohle není hezký pohled! 3 zákroky, při nichž Ronaldovi tekla krev

VIDEO: Klobouk dolů! Vydra přišel, viděl, rozhodl a mohl slavit

Kterak Eden Hazard ukradl Davidu Luizovi přímý kop

Všechny branky Fernanda Torrese v Liverpoolu

Reklama


Komentáře


One Comment

  1. Pingback: VIDEO: Takhle fandil malý Torres! Na stadionu vyvolával legendu - Torres - Torres

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace