eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Chelsea deklasovala Arsenal a útočí na titul! Čech ale zůstává nohama na zemi a právem.

Autor:
Datum: 26. 3. 2014

Petr Čech a jeho londýnská Chelsea v předešlém kole Premier League vyprášila Arsenal šestigólovým přídělem a mnoho lidí mluví o titulu. Ovšem bránkář blues má zatím na věc odlišný názor. „Byl to zápas o šest bodů a my jsme ho zvládli úplně skvěle. Všichni měli velkou radost, ale zatím není co slavit. Je to jen jeden zápas a ještě není konec sezony,“sdělil český gólman pro svůj web.

Rozhodně má Čech pravdu s tím, že titul ještě nemají zdaleka vyhraný, ba naopak Chelsea bude muset ještě hodně bojovat a možná dokonce doufat ve štěstí. Blues jsou sice poslední dobou v médiích více a více skloňováni se ziskem trofeje, ovšem hodně se zapomíná na jejich největšího protivníka Manchester City a ani Liverpool ještě nemusel říci poslední slovo.

Ale když vezmeme především prvního z nich, tedy Manchester City, tak je to právě on, kdo má titul v tuto chvíli ve svých rukou, nikoli Chelsea. Ta je sice v tuto chvíli na prvním místě se 69 body, ale Citizens jsou druzí se ztrátou 3 bodů, ovšem rovnou dvěma zápasy k dobru. Takže v tuto chvíli je to spíše Čechova Chelsea, kdo spoléhá na zaváhání soupeře. Proto Petr Čech a jeho spoluhráči se musejí koncentrovat na každý další zápas a každé zaváhání může znamenat konec v boji o titul.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/PetrCech)

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace