eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

V osmifinále Ligy mistrů proti Galatasarayi zažil svojí nejbouřlivější atmosféru v kariéře

Autor:
Datum: 12. 3. 2014

Petr Čech a jeho Chelsea chytli do osmifinále Ligy mistrů istanbulský Galatasaray. První zápas se hrál před 14 dny právě v Istanbulu a Čech byl uchvácen místním publikem. Na stadionu to po celých devadesát minut zápasu doslova hučelo. Podle českého brankáře to byla dokonce nejbouřlivější atmosféra, kterou za celou svoji kariéru zažil.

Turecko je něčím podobným ve světě velice známé. Tamější kulisa je opravdu fascinující a diváci žijí a šílí při každém doteku hráče z jejich milovaného klubu s míčem. I všechna turecká derby jsou neskutečně vyhrocená a patří k jedněm z nejlepších na světě, ne-li úplně nejlepší.

Zkrátka v Turecku se fotbalem žije a kdo jednou pozná tamější atmosféru, když hraje třeba právě Galatasaray, Fenerbahce nebo i turecká reprezentace, bude naprosto fascinován. Hukot z tureckých ochozů je ale patrný i při pouhém sledování televizní obrazovky. Nicméně dle slov Petra Čecha jsou právě bouřliví fanoušci obrovskou zbraní těchto týmů.

-Michael Chvoj-
(zdroj fotky: facebook.com/PetrCech.official)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace