eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 3 nejlepší čeští reprezentanti po kvalifikačním duelu s Maltou

Autor:
Datum: 12. 10. 2013

Český národní tým odehrál v pátek proti zřejmě nejslabšímu celku naší kvalifikační skupiny Maltě gólově nejpovedenější zápas v probíhající kvalifikaci o postup na mistrovství světa do Brazílie, které začíná už příští rok v červnu, ale paradoxně mu to nakonec nebylo nic platné, protože po výhře Islandu nad Kyprem ztratil i teoretickou šanci na účast na závěrečném turnaji.

Dočasného nástupce Michala Bílka Josefa Pešiceho však může těšit alespoň předvedený výkon a čtyři góly v maltské síti. Na čem by naopak měla česká družina zapracovat, to je rozhodně činnost v defenzívě, kde bylo po celých devadesát minut hry hodně výrazných okének, jež by mohly fotbalově vyspělejší celky na rozdíl od Malty v pohodě potrestat.

Česká reprezentace nastoupila vinou zranění i karetních trestů bez několika stabilních členů základní sestavy a mimo hru zůstal i kapitán Tomáš Rosický, ale jejich náhradníci v pátečním duelu rozhodně nezklamali, naopak odehráli velice sympatické střetnutí.

Vidět byli především útočníci David Lafata s Václavem Kadlecem. Ti se postarali o dva góly a prokázali, že se umějí trefit i na reprezentační úrovni. V záložní formaci vynikal jistým výkonem Tomáš Hübschman, nadějný zápas odehrál i dodatečně nominovaný Bořek Dočkal.

Vysoká výhra by se ovšem velice těžce rodila bez tradičně spolehlivého a bezchybného výkonu brankáře Petra Čecha. Gólman Chelsea měl proti Maltě překvapivě dost práce a připsal si několik důležitých zákroků. Kdo tedy byli nakonec tři nejlepší hráči českého výběru proti Maltě podle hattrick.cz?

Stránky: 1 2 3 4

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace