eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Zkomplikoval záměrně Mourinho Čechovi odchod z Chelsea?

Autor:
Datum: 23. 10. 2014

V úterý Chelsea nastoupila k domácímu zápasu Ligy mistrů proti Mariboru a stala se jedna celkem nečekaná věc. José Mourinho totiž docela překvapivě postavil mezi tyče českého reprezentanta Petra Čecha, přičemž Belgičan Thibault Courtois byl zdravotně fit a Čecha pouštěl do brány jen hodně výjimečně.

Nastává tedy jedna zajímavá otázka – postavil Mourinho Čecha kvůli tomu, aby odradil jeho potencionální zájemce, protože jelikož nyní nastoupil v Lize mistrů, tak by ji nemohl chytat za svůj případný nový tým (spekuluje se o Realu Madrid, Paris SG či AS Řím) nebo mu zkrátka dal šanci jen tak, aby si i on zachytal nějaký ostrý zápas?

Opravdu těžko říci, v sestavě Chelsea totiž nastoupilo dalších pár hráčů, kteří v základní sestavě příliš nenastupují. To ale neznamená, že to byl od Mourinha opravdu záměr a pokud ano, tak už je portugalský stratég schopen asi opravdu všeho. Nyní se totiž Čechovi bude vážně velice těžce hledat nový klub a mohlo by to znamenat jeho setrvání na Stamford Bridge až do léta.

-Michael Chvoj-
(foto: chelseafc.com)

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace